Η NORTH SAILS ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ OΜΑΔΕΣ AC

Η North Sails, η οποία έχει προμηθεύσει όλους τους νικητες του America’s Cup από το 1987, θα είναι ο προμηθευτής πανιών για όλες τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο 37ο America’sCup. Οι πέντε ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι η NYYC American Magic (ΗΠΑ), η Luna Rossa Prada Pirelli Team (ITA), η Alinghi Red Bull Racing (CHE), ο Challenger of Record INEOS Britannia (GBR) και ο Defender Emirates Team New Zealand (NZL) .

Η εταιρεία θα παρέχει σε κάθε ομάδα τεχνολογία ιστίων 3Di, μηχανικούς αεροδυναμικής και αποκλειστική πρόσβαση στη North Design Suite, τα πιο προηγμένα εργαλεία σχεδίασης πανιών και προσομοίωσης αεροδυναμικής. Σε στενή συνεργασία με τις ομάδες, δώδεκα αερομηχανικοί της North Sails έχουν υπογράψει συμβόλαιο στα πέντε συνδικάτα.

Ο πρόεδρος της North Sails, Ken Read, σχολίασε:

“Αυτή η διοργάνωση είναι η κορυφή του αθλήματός μας και το παρεχει την πλατφόρμα εξέλιξης για την τεχνολογία της ιστιοπλοΐας. Κάθε ομάδα θα ακολουθήσει μια μοναδική προσέγγιση στην προσπάθειά της να κερδίσει το Κύπελλο και η αποδεδειγμένη ικανότητά μας να θωρακίζουμε κάθε ομάδα δημιουργεί συναρπαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης. Εξαιτίας αυτού, η North Sails συνεχίζει να μαθαίνει και ανεβαίνει συνεχώς τη σκάλα όσον αφορά την ανάπτυξη προϊόντων. Είναι ένας απίστευτος πόρος για τις ομάδες και με τη σειρά της για την επιχείρησή μας”.